Unieke interventie methodiek

 

Body Mind Release Nederland heeft een re-integratie overeenkomst met het UWV. Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland, voer ik medische interventies uit voor het UWV. Daarnaast heb ik nog een eigen kring van verwijzers, waaronder bedrijfsartsen en werkgevers.

 

Kortdurend en effectief

In zo'n 7 weken laat de cliënt structurele positieve veranderingen zien en ervaart weer voldoende energie, ontspanning, positiviteit en levensvreugde om de werkzaamheden voort te zetten of om na uitval weer in beweging te komen. 

 

Curatief

Body Mind Release zorgt er in een kortdurend traject voor dat de werknemer al snel weer voldoende energie en levensvreugde heeft om weer in beweging te komen wanneer hij of zij uitgevallen is. 

 

Preventief 

Het is vaak niet van de ene op de andere dag dat een werknemer uitvalt. Hier gaan wel degelijk signalen aan vooraf. Wanneer u die signalen krijgt, is het raadzaam om zo snel mogelijk deze interventie preventief in te zetten. Werknemers die uit loyaliteit of andere redenen blijven doorwerken ondanks reeds bestaande klachten, vallen vaak langduriger uit wanneer zij uiteindelijk uitvallen. Daarbij is er dan al geruimere tijd sprake van verminderd functioneren.

Door uitval en verzuim te voorkomen, zorgt u dat uw bedrijf efficiënt door kan draaien en dat u niet voor hoge kosten en anderen moeilijkheden komt te staan.

 

Lage kosten en helder kostenplaatje

Verzuim en uitval, maar ook verminder functioneren blijken steeds weer een hoge kostenpost voor werkgevers. Het Body Mind Release traject, is een effectief en afgebakend traject met een helder kostenplaatje waar achteraf geen verassingen in zitten.

 

Duurzaam resultaat

Omdat wij de oorzaak aanpakken en niet de symptomen, biedt de therapie een duurzaam resultaat. Ook leren wij de werknemer hoe hij of zij in de toekomst de methode zelf kan toepassen, waardoor terugval vrijwel uitgesloten is.

 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Na het Body Mind Release traject van zeven weken, ga ik met de cliënt nog inzoomen op zijn of haar mogelijkheden en functioneren op de werkvloer. Doordat het traject belemmerende overtuigingen en angsten heeft weggenomen bij de cliënt, zijn er ook deuren opengegaan. Een vaker gehoorde opmerking van cliënten, is dat zij na het volgen van het traject, taken opgepakt hebben waar zij eerder niet genoeg zelfvertrouwen voor hadden.

 

Uit Onderzoek is gebleken dat Body Mind Release een blijvend resultaat geeft en dat men na het traject zelfstandig voor een goede balans kan zorgen met de tools die tijdens het traject zijn meegegeven. Ook heeft onderzoek aangetoond dat het volgens van het traject verbetering laat zien op zes vlakken: stress, levensvreugde, energie, gezondheid, geheugen en concentratie. 

 


Het UWV 

 

Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland, voer ik complexe Modulaire re-integratiediensten en Werkfit- trajecten uit voor UWV en gemeenten.

 


Bedrijfsartsen, arbodiensten en werkgevers

 

Body Mind Release Online wordt ingezet kortdurende en effectieve interventie bij uitval en verzuim. De interventie kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Naast het voorkomen of snel oplossen van verzuim, kan de interventie ook ingezet worden als tool voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling om competenties en vaardigheden zoals: zelfvertrouwen, stressbestendigheid, daadkracht, besluitvaardigheid en communicatie, te verbeteren. 

 

Geen wachtlijst

Ik hanteer geen wachtlijsten. Mocht ik vol zitten, dan kan ik doorverwijzen naar een gediplomeerde collega.

 

Landelijke dekking

Ik bied landelijke dekking, doordat ik de trajecten online aanbied. De trajecten lenen zich daar uitstekend voor. Voor de cliënt is het laagdrempelig. Werken aan jezelf in je eigen vertrouwde omgeving, geen reiskosten, geen reistijd en flexibel in te plannen.

 

Verwijzen via ZorgDomein

Voor diegenen die gebruik maken van ZorgDomein, kan verwijzen nu ook via ZorgDomein.contactgegevens

info@bodymindreleaseonline.nl 

06 83 382 896


Bereikbaar voor meer informatie of het maken van een afspraak

Bellen - maandag tot en met vrijdag 

WhatsApp - de hele week 

Body Mind Release Online

 06 833 82 896

 info@bodymindreleaseonline.nl

KvK 85514357