Unieke interventie methodiek

 

Bent u als verwijzer op zoek naar een interventie de snel inzetbaar en effectief is bij een scala aan mentale en indirect ook fysieke klachten, dan kunt u voor uw cliënt een traject bij Body Mind Release Online overwegen.

 

Body Mind Release onderscheidt zich op een aantal zaken van andere veelgebruikte interventies...

 

  • Bij ons wordt er geen oplossing geboden door middel van het voeren van gesprekken, maar de cliënt leert om door middel van onze unieke loslaat methode zijn of haar ballast los te laten. Niet praten - maar - doen! 
  • Wij pakken de oorzaak van de problemen aan. Door die los te laten hoeft de cliënt zich geen copingstrategieën eigen te maken die hij of zij ook duurzaam moet kunnen volhouden.
  • Wij richten ons niet alleen op de ballast die de cliënt verzameld heeft, maar ook op de positieve gevoelens die hij of zij verloren is. Dus naast het loslaten van de ballast, leert de cliënt ook om die verloren positieve gevoelens weer terug te halen.

 

Body Mind Release heeft een hoge klanttevredenheid. Wij kunnen wachttijden ondervangen en wij zien vaak al snel een positieve ontwikkeling bij onze cliënten. De voortgang van de cliënt wordt wekelijks subjectief gemonitord.

 

Voor meer informatie of een kennismakingsgesprek, kunt u contact opnemen via de onderstaande button.

 


Het UWV 

 

Als onderaannemer van Body Mind Release Nederland, voer ik complexe Modulaire re-integratiediensten en Werkfit- trajecten uit voor UWV en gemeenten.

 


Bedrijfsartsen, arbodiensten en werkgevers

 

Body Mind Release Online wordt ingezet kortdurende en effectieve interventie bij uitval en verzuim. De interventie kan zowel preventief als curatief ingezet worden.

 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling

Naast het voorkomen of snel oplossen van verzuim, kan de interventie ook ingezet worden als tool voor de persoonlijke en professionele ontwikkeling om competenties en vaardigheden zoals: zelfvertrouwen, stressbestendigheid, daadkracht, besluitvaardigheid en communicatie, te verbeteren. 

 

Geen wachtlijst

Ik hanteer geen wachtlijsten. Mocht ik vol zitten, dan kan ik doorverwijzen naar een gediplomeerde collega.

 

Landelijke dekking

Ik bied landelijke dekking, doordat ik de trajecten online aanbied. De trajecten lenen zich daar uitstekend voor. Voor de cliënt is het laagdrempelig. Werken aan jezelf in je eigen vertrouwde omgeving, geen reiskosten, geen reistijd en flexibel in te plannen.

 

Verwijzen via ZorgDomein

Voor diegenen die gebruik maken van ZorgDomein, kan verwijzen nu ook via ZorgDomein.Bereikbaar voor meer informatie of het maken van een afspraak

Bellen - maandag tot en met vrijdag 

WhatsApp - de hele week 

Body Mind Release Online

 06 833 82 896

 info@bodymindreleaseonline.nl

KvK 85514357