Body Mind Release en ballast

Tijdens ons leven maken we allemaal dingen mee die wij als vervelend of traumatisch ervaren. Wanneer je bijvoorbeeld in een bepaalde situatie, in je relatie, je werk of ergens anders afgewezen wordt, dan voelt dit niet fijn. Je koppelt hier dan  overtuigingen aan als: "Ik ben niet goed genoeg", "Ik kan het niet", "Ik ga dit soort situaties vermijden om zo de pijn te vermijden". Dit zijn allemaal overtuigingen en angsten die jou belemmeren. Die belemmerende gevoelens, overtuigingen en angsten, noemen we onze 'ballast'. Deze ballast kun je ook copy-paste overnemen uit je omgeving. Dit doe je vooral in je jongen jaren. Wanneer je ballast verzamelt, verlies je tegelijkertijd positieve gevoelens.

 

Je kunt het vergelijken met een luchtballon. Toen je jong was, was je ballon gevuld met positieve gevoelens en je mandje was (zo goed als) leeg. Tijdens je leven zijn er steeds meer positieve gevoelens uit je ballon verdwenen en je mandje is steeds meer gevuld met ballast.

 

Dit hoeft geen probleem te zijn. We hebben allemaal in zekere mate ballast in ons mandje. Maar toch kan het prettig zijn om ballast overboord te gooien en positieve gevoelens terug te halen. Het kan ook zover komen dat je ballon te leeg is en dat er teveel ballast in je mandje zit. Dan raak je de grond en val je om.

 

Met Body Mind Release, de methode die ontwikkeld is door Hans de Waard, leren we jou om zelfstandig je ballast los te laten en om je positieve gevoelens weer terug te halen.

 


Wat doet jouw ballast met jou?

Jouw ballast bepaalt voor een groot deel:

  • hoe jij je voelt, hoe je denkt, handelt en reageert;
  • de mate van stress en spanning die je ervaart als gevolg van een gebeurtenis;
  • of iets wel of niet lukt in je leven;
  • de keuzes die je maakt;

Kortom, jouw ballast regeert jouw leven en kleurt de bril waarmee je naar jezelf, anderen en het leven kijkt.

 

Dus wanneer jij jouw beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten loslaat en vervangt door positieve gevoelens, zal jouw werkelijkheid er heel anders uit gaan zien en hoe kan het ook anders dan dat deze werkelijkheid veel positiever zal zijn!

(c) Hans de Waard


Onderzoek

Onderzoek heeft aangetoond dat Body Mind Release verbetering laat zien op de zes onderstaande vlakken:

  • stress
  • levensvreugde
  • energie
  • gezondheid
  • geheugen
  • concentratie

Snel resultaat in een kort traject

Body Mind Release is een unieke kortdurende therapie die in zo'n zes tot acht sessies uitstekende en duurzame resultaten laat zien. 

Naast de sessies is het belangrijk dat je twee keer per dag 15 minuten besteedt aan het loslaten van je ballast en het terughalen van je positieve gevoelens.

Blijvend resultaat 

Uit onderzoeken is gebleken dat Body Mind Release een blijvend resultaat geeft en dat je na het traject zelfstandig voor een goede balans kunt zorgen met de tools die je tijdens het traject meegekregen hebt.

 


Afspraak

Om een afspraak in te plannen voor een kennismakingsgesprek, kun je het contactformulier invullen.

Je kunt ook mailen naar info@bodymindreleaseonline.nl of bellen naar  

06 83 382 896

Bereikbaar voor meer informatie of het maken van een afspraak

Bellen - maandag tot en met vrijdag 

WhatsApp - de hele week 

Body Mind Release Online

0683382896

info@bodymindreleaseonline.nl

KvK 85514357